The ResQMe Multi Tool

21.05.2014 ILLBY PLAST LTD launches a new emergency tool.

The ResQMe is like a mini LifeHammer that fits on your key ring. The ResQMe is designed to break vehicle side windows and cut through jammed seat belts.

The ResQMe was awarded the Gold Medal for Best Automotive Product of the year in 2004.

Lehdistötiedote

27.09.2013 Pressline toimittaa Suomen ensimmäinen Azon UV-neliväritulostin AB Illbyplast Oy:lle

AB Illbyplast Oy ja Pressline Oy ovat sopineet Azon UV-neliväritulostimen toimittamisesta Ilbyplastin Ilolassa olevaan tuotantolaitokseen. Azon UV-tulostimella voidaan tulostaa erittäin korkealaatuisia nelivärikuvia erinomaisella liuotin- ja kulumiskestävyydellä vaihteleville alustoille ja 3D-esineille mm puu, keramiikka, muovi, kivi, paperi jne. - alusta voi olla pehmeä tai karhea, tasainen tai taitettu ja korkeudeltaan jopa 100mm.

Turvaveitsi Turva, suomenkielinen esite

19.03.2013 ILLBY PLAST tuo markkinnoille uudenlaisen turvaveitsen

Turvaveitsi TURVA on varta vasten suunniteltu elintarvike-, pakkaus-, logistiikka- ja muoviteollisuutta varten. Turvaveitsillä leikkaat turvallisest paperia, muovikalvoja, käärintäkalvoja, nippusiteitä ja paksua pahvia.

image

Veitsen molemmat terät ovat vaihdettavissa.Etummaisella terällä leikkaat näppärästi muovikalvoja, nippusiteitä, kärintäkalvoja ja paperia. Terä on kätketty suojaan, vältyt haavoilta sormissa.

Takimmainen terä toimii kuten mattoveitsellä. paitsi että se automaattisesti takaisinlatautuva. Terä ei jää koskaa etuasentoon, vähentäää tehokkaasti työtapaturmien syntyä!

Veitsi on laadukkaasta muovista valmistettu, kevyt mutta hyvin kestävä. Terien vaihto ei vaadi työkaluja.

Pituus 19 cm. Leveys 6 cm. Paksuus 2 cm. Väri: musta/keltainen

Turvavyöleikkuri, esite suomeksi

15.03.2013 Turvaleikkurit. Suomenkielinen esite.

Pakkauskartonkien, pussien, erilaisten muovikalvojen leikkaaminen ja postituksien avaaminen on työläistä puuhaa. Kokeile leikkuria, sillä avaat nopeasti ja vaivatta postitukset, paketit. Sopii mainiosti myös filmien, paperin, muovikalvojen, käärintäkalvojen leikkaamiseen.